Beeldschermbrillen

Wanneer u op uw werk of thuis veel achter de computer zit, kan het raadzaam zijn om eens te denken aan een beeldschermbril. Een beeldschermbril is uitgerust met speciale glazen waardoor u op de korte afstand tussen u en de computer optimaal zicht heeft zonder dat uw ogen vermoeid zullen raken.
Draagcomfort

Het dragen van een bril met de verkeerde glazen tijdens het werken op een computer kan zorgen voor gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, vermoeide ogen of een verkeerde lichaamshouding door het corrigeren van de kijkafstand. Een beeldschermbril is uitgerust met beeldschermglazen waarbij het gezichtsveld zo is gemaakt dat u altijd een comfortabele houding aan kunt nemen zonder de kijkafstand te hoeven corrigeren en waarbij u geen last zult hebben van de eerdergenoemde klachten.
Vergoeding door werkgever

Wist u dat een beeldschermbril eventueel door uw werkgever vergoed kan worden? Wij hebben een uitgebreide collectie in ARBO Computer- en Veiligheidsbrillen, voorzien van glazen of diverse niveaus. Onze opticiens kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.