Chloé

Gaby Aghion, was een Franse designer en oprichtster van het in 1952 gelanceerde merk en modehuis Chloé. Er wordt gezegd dat Gaby de term Pret-à-Porter in het leven heeft geroepen. Chloé zorgt namelijk voor haute couture, maar dan voor iedereen ter beschikking. Verschillende grote namen hebben voor dit modehuis laten zien wat ze kunnen. Namen als Karl Lagerfeld en Stella McCartney, en dus zeker niet de minste. Chloé heeft naast (zonne)brillen, ook mode, tassen, schoenen, sieraden en een kindercollectie in haar assortiment.
Elk seizoen probeert Chloé weer een opvallende collectie neer te zetten. Passend bij de geldende trends, maar altijd trouw zijnde aan een luxe en klassieke uitstraling welke herkenning geeft van het merk. Geraffineerde kleuren voorzien de elegante silhouetten van een modern randje. De collectie omvat oversized monturen met chique metalen details en een vrouwelijk kleurenpalet.

De klassieke brillen en zonnebrillen van Chloé zorgen ervoor dat u altijd een opvallende verschijning bent. Chloé gaat altijd mee met de laatste trends. Als u kiest voor Chloé, kiest u ervoor om op te vallen!