Daglenzen

Wilt u uw bril eens afwisselen met contactlenzen? Bijvoorbeeld tijdens het sporten of op vakantie? Of heeft u geen zin in gedoe met het schoonmaken van lenzen? Dan zijn daglenzen wellicht een optie voor u. Met daglenzen hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken over het reinigen van de lenzen. U haalt de nieuwe, frisse lenzen uit een steriele verpakking en als u ze weer uit wilt doen, gooit u ze gewoon in de prullenbak. U heeft dus ook geen vloeistof nodig!
Vanaf €1,- per dag

Een daglens heeft veel voordelen. U opent elke dag een nieuwe verpakking met daarin een steriele lens. Hierdoor houdt u uw ogen schoon en fris. ’s Avonds neemt u de lens uit uw ogen en gooit deze weg. U hoeft de lens niet te reinigen of te bewaren. Dat houdt dus ook in dat u geen lenzenvloeistof nodig heeft. Wanneer u naast uw lenzen ook een bril draagt, zijn daglenzen erg makkelijk. De ene dag een verse lens, de andere dag uw bril.

Daarnaast wennen uw ogen heel snel aan daglenzen. Ook voor incidenteel gebruik, zoals bij het sporten of op vakantie zijn daglenzen een fijne oplossing als een alternatief voor uw bril. Geen bril in de weg tijdens het voetballen, hardlopen of tennissen. En op vakantie geen gedoe met vloeistof of zonnebril op sterkte.

U draagt bij ons al daglenzen voor €1,- per dag! Onze contactlensspecialisten kunnen u daarnaast instructies geven voor het in- en uitdoen van de lenzen.