Lacoste zonnebrillen

Lacoste zonnebrillen zijn sportief en degelijk en misstaan niemand. Fijne ontwerpen die het merk eer aandoen en altijd herkenbaar zijn door de krokodil op de zijkant.
Lacoste is al jaren bekend om de poloshirts, sportswear en tennisschoenen. Tennisser René Lacoste wist tijdens zijn hoogtijdagen in de jaren 20 vele kampioenschappen op zijn naam te schrijven. Naast een gevierd tennisser, was hij ook een man die graag ontwierp en bedacht. Veel bedacht hij om de sport makkelijker en fijner te maken. Denk aan bijvoorbeeld de polo met opstaande kraag tegen de zon. Zijn ontwerpen zijn altijd herkenbaar aan het logo van de krokodil.

Alligator was de bijnaam van Lacoste. De zonnebrillen die dit merk levert, zijn ook om het sporten makkelijker te maken. Mooie, comfortabele zonnebrillen met een prima pascomfort. Tevens geven ze een sportieve uitstraling en is het helemaal niet erg als u ze niet alleen tijdens het sporten draagt!

Lacoste brillen staan garant voor comfortabele zonnebrillen die u tijdens het sporten kunt dragen, maar net zo makkelijk onderweg of op het terras.