Mykita

Mykita levert sinds 2003 handgemaakte brillen. Het van origine Duitse merk zoekt constant naar intelligente en creatieve oplossingen, gebruikt moderne materialen en heeft een schat aan ervaring in brilontwerp in huis. De naam komt van Kita, refererend naar het eerste pand waar Mykita zich in bevond, een voormalig kinderdagverblijf.
Mykita kenmerkt zich door een holistische bedrijfsfilosofie. De gehele lijn van ontwerp tot productie  bevindt zich onder 1 dak in een prachtig pand in Berlijn. Alle kennis is in huis en dat resulteert in bijzondere brillen van pure vakmanschap. Mykita heeft een eigen ontwerpstudio, welke constant zoekt naar de meest innovatieve ideeën voor haar brillen. De techniekafdeling kiest en test zelf de speciale materialen die gebruikt worden voor de monturen. En deze resultaten worden in de werkplaats met de grootste precisie handmatig verwerkt tot de uiteindelijke brilmonturen.

Dat de brillen van Mykita speciaal zijn, is terug te zien in de vele design awards die het merk al in de wacht wist te slepen. Mykita’s brillen zijn verkrijgbaar in hun eigen winkels in Berlijn, Parijs, New York, Los Angeles en meer wereldsteden. En bij speciaal door Mykita geselecteerde opticiens.

Trots zijn wij om u deze monturen te kunnen aanbieden. De bezieling van de ontwerpers en het pure vakmanschap van de makers resulteert in een Mykita bril, waar u van zult houden.