Theo

Theo, het meest koppige brillenmerk ter wereld, werd opgericht in 1989. Wanneer opticiens Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met beiden hun eigen winkel, besluiten dat ze hun klanten eens wat anders willen bieden dan de mainstream monturen die tot dan toe standaard waren, ontstaat het Belgische merk Theo. En opvallend waren de monturen zeker! De volgende baanbrekende collecties vonden allemaal heel simpel hun weg naar de klant. En nog steeds, want zelfs bijna 30 jaar later, zijn de modellen nog altijd verbluffend origineel.
Theo eyewear heeft een zeer grote collectie en vernieuwd 2 keer per jaar de modellen. Een Theo-drager wil kwaliteit, originaliteit en exclusiviteit en dat altijd voorzien van een vleugje humor. Een Theo bril pik je er zo uit. Opvallende kleuren en niet alledaagse ontwerpen maken van elke Theo-bril een verrassing.

Staat u stevig in uw schoenen en zoekt u kwaliteit en exclusiviteit? Met een subtiel vleugje humor zorgt een Theo bril ervoor dat u een ware trendsetter bent.